A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Повідомлення про проведення громадського обговорення з перейменування вулиць та провулків населених пунктів Мологівської сільської територіальної громади

Дата: 21.10.2022 09:10
Кількість переглядів: 106

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з перейменування вулиць та провулків населених пунктів  Мологівської  сільської територіальної громади

Організатор громадського обговорення – Мологівська сільська рада Білгород-Дністровського району.

Суб’єкти, що внесли пропозиції з  перейменування вулиць та провулків населених пунктів Мологівської сільської територіальної громади: депутати, члени виконавчого комітету, члени  робочої групи з питань перейменування вулиць, провулків та інших об’єктів  населених пунктів Мологівської сільської ради, назви яких пов’язані з державою агресором чи історією Російської імперії та СРСР, створеної розпорядженням  сільського голови  від 01.07.2022 року № 38-ОД.

Перелік назв вулиць та провулків, які пропонується перейменувати:

          с. Молога

- вулиця Микити Лісового – на вулицю Барвінкова або Очеретна;

         с. Випасне

 - вулиця Толбухіна на вулицю Михайла Амосова ( на честь видатного лікаря, науковця в галузі медицини та біокібернетики, академіка Національної академії наук України та Академії медичних наук України);

 - вулиця Лермонтова на вулицю Поетична

 - вулиця Огуленко на вулицю Миколи Джері

 - вулиця Ломоносова на вулицю Миколи Лисенка ( на честь видатного українського композитора, піаніста, диригента, педагога, збирача пісенного фольклору)

 - вулиця Ласточкіна на вулицю Єдності

 - вулиця Ушакова на вулицю Кобзарська

 - вулиця 28 Іюня на вулицю Патріотів

 - вулиця Нахімова на вулицю Ярослава Мудрого ( на честь видатного державного діяча, Великого князя Київської Русі та відомого воєначальника).

 - вулиця Чижикова на вулицю Бесарабська або Івана Франка (на честь видатного українського поета, прозаїка, драматурга, літературного критика, публіциста, перекладача, науковця).

 - провулок Ватутіна на провулок Мирний

 - провулок О.Кошевого на провулок Чумацький

         с. Сухолужжя

 - вулиця Суворова на вулицю Свято-Троїцька

 - вулиця Гагаріна на вулицю Каденюка (на честь видатного українського льотчика-випробувача 1-го класу, генерала-майора авіації, першого і єдиного астронавта незалежної України)

 - провулок Гагаріна на провулок Каденюка (на честь видатного українського льотчика-випробувача 1-го класу, генерала-майора авіації, першого і єдиного астронавта незалежної України)

 - вулиця Пушкіна на вулицю Сонячна

 - вулиця 9 Травня на вулицю Травнева

 - вулиця Головченка на вулицю Григорія Сковороди (на честь видатного українського філософа-містика, богослова, поета, педагога)

  Громадське обговорення провести у формі консультацій з громадськістю на офіційному веб-сайті Мологівської  сільської ради, зборів та зустрічей з жителями с. Молога,  Випасне, Сухолужжя  Мологівської сільської ради,  в строк до 22 листопада 2022 року.

Визначити, що пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення  подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Поштова адреса для надання пропозицій: 67751, вул. Кишинівська, 221а, село Молога, Білгород-Дністровський район, Одеська область. Електронна пошта Мологівської сільської ради mologivska.gromada.org.ua.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати в приміщенні Мологівської сільської ради за адресою: 67751, вул. Кишинівська, 221а, село Молога, Білгород-Дністровський район, Одеська область. Електронна пошта Мологівської сільської ради mologivska.gromada.org.ua.

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення – секретар сільської ради Мологівської сільської ради – Ганна ГАВРИЛЮК.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Мологівської сільської ради за посиланням https://mologivska.gromada.org.ua/ протягом 15 днів після проведення громадського обговорення.




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь