A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Оголошення

22 БЕРЕЗНЯ ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИ - ЗБЕРЕЖИ ВОДНІ РЕСУРСИ

Прості кроки по збереженню водних ресурсів, які може зробити кожен:  вчасно закривати кран на кухні чи у ванній кімнаті - берегти десятки літрів чистої води;  користуватися пральною та посудомийною машинами при повному завантаженні;  віддавати перевагу душу замість ванної;  вимикати воду під час чищення зубів; користуватися унітазом з двома режимами зливу;  не використовувати фосфатні миючі засоби, бо фосфати призводять до загрозливого «цвітіння» водойм;  не засмічувати водойми побутовими відходами;  не мити машини на берегах річок та озер. Ви не тільки зекономите власні кошти, а й подбаєте про майбутнє своїх дітей, які мають право пити чисту воду. Пам’ятайте, що якісна вода - це основа вашого здоров'я!

08:23:56 22.03.2023

Проект договору Про співробітництво територіальних громад

Мологівська сільська рада,  у відповідності до статті 8 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», оприлюднює для обговорення проект договору Про співробітництво територіальних громад, пропозиції та зауваження приймаються на електронну адресу: mologa_silrada@ukr.net

17:30:50 07.03.2023

Граничні строки сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи

01 січня 2023 року вводиться в дію нова форма Декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація), затверджена наказом Міністерства фінансів України від 02.10.2015 № 859 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 17 травня 2022 року № 143, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03.06.2022 за № 593/37929 (з урахуванням змін, внесених наказом Міністерства фінансів України від 09 червня 2022 року № 160))

11:52:43 01.03.2023

До уваги одеситів та мешканців Одеської області!

"Звертаємо вашу увагу на те, що, згідно рекомендацій Міністерства освіти і науки України, з метою убезпечення життя і здоров'я всіх учасників освітнього процесу, як превентивний захід перед річницею початку війни росії проти України, Департаментом освіти і науки Одеської ОВА, з 22 до 24 лютого 2023 року, в закладах освіти області всіх типів і форм власності, рекомендовано освітній процес здійснювати з використанням технологій дистанційного навчання" - повідомляє директор Департаменту освіти і науки ОВА Олександр Лончак.

10:30:31 22.02.2023

ГВАРДІЯ НАСТУПУ

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом. Гарантуємо бойові зіткнення на передовій. Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем!

09:40:05 16.02.2023

Інформація щодо отримання фінансової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН.

Самостійна реєстрація для отримання фінансової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН. Всесвітня продовольча програма ООН (ВПП) планує надати фінансову допомогу окремим групам людей у Білгород-Дністровському районі Одеської області.

10:45:26 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь