A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Реалізація міжнародного спільного проєкту Mines Advisory Group та ГО «Асоціація саперів України».

Реалізація міжнародного спільного проєкту Mines Advisory Group та ГО «Асоціація саперів України».

Асоціація (http://www.uda.org.ua/) працює у Одеській області задля підвищення безпекинаселення. З 2019 року організація реалізує гуманітарні проєкти у сфері протимінної діяльності,зокрема – навчання населення з попередження ризиків від мін та вибухонебезпечних предметів (далі –EORE). З 24 лютого 2022 року Асоціація здійснює свою діяльність на всій підконтрольній Урядутериторії України. На сьогодні, Асоціація реалізує проєкт «Зміцнення потенціалу EORE та підготовка саперів вУкраїні – Зміцнення потенціалу протимінної діяльності», що здійснюється ГО «Асоціація саперівУкраїни» за фінансуванням Mines Advisory Group (MAG) та Міністерства закордонних справ Нідерландів, на підставі грантової угоди між міжнародною неприбутковою організацією MinesAdvisory Group та громадською організацією «Асоціація саперів України» від 01.08.2023 р. Головна мета проєкту – посилення спроможності України щодо навчання населення ізапобігання ризикам від вибухонебезпечних боєприпасів з метою зниження ризику травмування тазагибелі від вибухонебезпечних предметів в країні. Організаця  проводить інформування  в період з січня 2024 рокупо квітень 2024 року нашими інструкторами в кількості двох осіб. Кожне інформування триватиме до однієї години і є безкоштовним. Всі учасники отримають наочний роздатковий матеріал. За планом інструктори можуть проводити щодня 5-6 інформувань з аудиторією до 35 осіб. На даний час інструкторами відповідні заняття вже були проведені в Київській, Донецькій, Харківській, Полтавській, Херсонській, Запорізькій, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Рівненській, Миколаївській, Сумській областях, від керівників яких отримали позитивні відгуки і листи подяки за проведені безпекові навчання. Головна мета проекту – підвищити безпеку мешканців громад шляхом проведення сертифікованими інструкторами навчання щодо безпечної поведінки під час військових дій. Контактні особи від Асоціації: Інструктор з безпеки цивільного населення під час збройного конфлікту (СРР) і з мінної небезпеки (EORE): Юлія Майстренко +380638585135, maistrenkouz@gmail.com Інструктор з безпеки цивільного населення під час збройного конфлікту (СРР) і з мінної небезпеки (EORE): Лебідь Дар’я +380934495962, daria.lebid288@gmail.com

11:30 30.01.2024

Благодійний фонд "Сталеві"

Благодійний фонд "Сталеві"

Благодійний фонд “СТАЛЕВІ”, що створений за ініціативою Сергія Волинського, отримав донорську допомогу від АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ» у розмірі гривень.

08:52 30.01.2024

Про основні вимоги до агропродовольчих ринків, ярмарків, торгівельних майданчиків

Про основні вимоги до агропродовольчих ринків, ярмарків, торгівельних майданчиків

Гігієнічні вимоги для агропродовольчих ринків поширюються на агропродовольчі ринки та ринкові комплекси, у тому числі ярмарки, виставки, торговельні майданчики всіх типів незалежно від їх підпорядкування та форм власності, де реалізуються харчові продукти, корми та живі тварини. Гігієнічні вимоги встановлюють обов’язкові вимоги до територій, приміщень, обладнання, торговельно-технологічного устаткування, інвентаря, а також суб’єкта господарювання в частині створення належних умов для реалізації та/або зберігання харчових продуктів, кормів і живих тварин на спеціально оснащених та відведених місцях.

15:24 25.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь