Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення про  створення ДФТГ

Оголошення про створення ДФТГ

  Триває наш супротив російській агресії. Для посилення оборонних спроможностей, захисту мирного населення від можливих ворожих диверсій законом «Про національних спротив» передбачено, що громадяни України можуть створити добровольчі формування територіальних громад (ДФТГ).

15:21 13.01.2023

Благодійність - невід’ємна частина життя.

Благодійність - невід’ємна частина життя.

   Повномасштабна війна росії проти України як ніколи мобілізувала народ у боротьбі проти агресії і благодійність стала невід’ємною частиною життя більшості українців, в тому числі і жителів Мологівської громади. Почуття обов’язку перед суспільством, прагнення допомогти, вміння поставити себе на місце іншої людини, співпереживання - основний мотив благодійної діяльності жителів громади. 30 грудня 2022 року, за сприяння голови Мологівської сільської ради Олега НІМАЧУКА , надано допомогу у вигляді продуктів харчування Комунальному некомерційному підприємству «ОПЛ №4», м.Білгород - Дністровський. До благодійної діяльності долучилися: депутат Мологівської сільської ради Валентин ПАВЛЕНКО  та Анатолій ЧЕВДАР  ФОП «Чевдар». В черговий раз, прояв людяності небайдужих людей. « Рука що надає, хай не збідніє». Разом до ПЕРЕМОГИ!

12:50 04.01.2023

Патронат

Патронат

                                                                                                         Найкращий спосіб зробити дітей хорошими –                                                                                                          це зробити їх щасливими.                                                                                                           О.Уальд Діти, які потрапили у складні життєві обставини, особливо гостро потребують підтримки зі сторони люблячих і адекватних дорослих. І така підтримка для них можлива завдяки патронату. Патронат над дитиною – це професійна комплексна послуга, що передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах, потребує захисту, у сім’ї патронатного вихователя. Враховуючи ситуацію на ринку праці, послуга патронату над дитиною набуває все більшої актуальності. Служба зайнятості інформує безробітних про суть та зміст патронату над дитиною у тісній співпраці зі службами у справах дітей. 28 грудня 2022 року у Білгород- Дністровському міськрайонному центрі зайнятості відбулася групова консультація за участю служби у справах дітей Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації. Метою заходу стало орієнтування осіб, які мають статус безробітного на здійснення патронату над дитиною, як вид зайнятості. Т.в.о. начальника служби у справах дітей Іконнікова Наталя Сергіївна поінформувала громадян стосовно основних вимог щодо відбору кандидатів у патронатні вихователі, особливостей створення та функціонування патронатних сімей та порядку їх фінансування, переліку документів, які необхідно зібрати кандидатам у патронатні вихователі. Патронатне виховання для тих, хто готовий поділитися сімейним теплом з дітьми, які мають ризик залишитися без батьківського піклування та потребують тимчасової підтримки, а також забезпечити власну зайнятість.

08:17 31.12.2022

Селекторна нарада

Селекторна нарада

Сільський голова Олег НІМАЧУК взяв участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, під головуванням начальника ОДА Максима МАРЧЕНКА. Яка відбулась 28 грудня 2022 року.

08:34 28.12.2022

Професійне навчання в Одеському центрі професійно-технічної освіти  січень 2023 року

Професійне навчання в Одеському центрі професійно-технічної освіти січень 2023 року

Представляємо вашій увазі орієнтовний графік формування навчальних груп у січні 2023 року в «Одеському центрі ПТО ДСЗ» Запрошуємо отримати цікаві та актуальні професії, або вдосконалити певні навички! Нагадуємо, що для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне.  Також навчання можливе на платній основі!

08:25 27.12.2022

Брошура "Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям".

Брошура "Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям".

Міністерство соціальної політики України інформує, що Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із навчально-реабілітаційним центром «Джерело» підготували брошуру «Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям». Брошура містить інформацію про порядок дій для оформлення інвалідності дитині, види допомог та підтримки, на які має право дитина з інвалідністю, та порядок їх отримання, інклюзивну освіту. А також рекомендації щодо батьківської підтримки дитини, облаштування домашнього та освітнього простору тощо.

12:22 23.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь