Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Пенсійне посвідчення відтепер в Дії

Пенсійне посвідчення відтепер в Дії

Мінсоцполітики підтримує цифровізацію соціальної сфери та всіх документів, тож вітає Пенсійний фонд України разом з Мінцифрою з успішно реалізованою можливістю мати пенсійне посвідчення в застосунку Дія.

10:43 15.09.2022

Покращення якості надання медичних послуг

Покращення якості надання медичних послуг

13 вересня 2022 року сільський голова відвідав КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Мологівської сільської сільської ради, де було проведено ремонт кабінету  функціональної діагностики (записи електрокардіограмних потенціалів, дослідження фізичних функцій, проведення профілактичного сюмеличного окляду)

10:14 13.09.2022

Участь голови у селекторній нараді

Участь голови у селекторній нараді

05 вересня 2022 року сільський голова Олег НІМАЧУК взяв участь у селекторній нараді в режимі відеоконференції за участю представників Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

15:54 05.09.2022

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

02 вересня 2022 року під головуванням сільського голови Німачука О.С. відбулося засідання виконавчого комітету Мологівської сільської ради на якому було розглянуто ряд важливих питань: підготовка об'ктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років; створено постійно діючу комісію з питань поводження з безхазяйними відходами; визначення обсягу компенсації витрат власників жилих приміщень, що пов'язані з безоплатним розміщенням ВПО; надання матеріальної допомоги громадянам та інші.  

16:37 02.09.2022

Безпека дітей понад усе

Безпека дітей понад усе

Андріївська гімназія Мологівської  сільської ради (директор Тетяна КРАВЧУК), перевірено стан готовності укриття

10:33 02.09.2022

щотижнева апаратна нарада

щотижнева апаратна нарада

29 серпня 2022 року о 8 годині ранку сільський голова Олег НІМАЧУК провів щотижневу апаратну нараду з керівниками, начальниками управлінь, відділів, комунальних підприємств сільської ради на якій обговорювалося питання стану виконання та наповнення бюджету сільської територіальної громади, підготовки об'єктів до роботи в осінньо-зимовий період та інші значущі питання громади.

16:55 29.08.2022

засідання26-ї сесії сільської ради

засідання26-ї сесії сільської ради

26 серпня 2022 року під головуванням Мологівського сільського голови Олега Німачука відбулося засідання 26-ї сесії сільської ради. На сесії було прийнято ряд рішень для початку роботи відділу "Центру надання адміністративних послуг" Мологівської сільської ради. Роглянуті питання: про затвердження переліку закладів культури базової мережі місцевого рівня,    про організацію харчування учнів в закладах загальної середньої освіти Мологівської сільської ради на 2022/2023 навчальний рік,  про організацію гурткової роботи в закладах загальної середньої освіти Мологівської сільської ради в 2022/2023 навчальному році та інші важливі питання.

17:02 26.08.2022

Привітання з Днем Незалежності

Привітання з Днем Незалежності

Зі святом! З днем Незалежності України! Від усього серця бажаємо Вам, щоб Ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Бадьорості духу, добробуту і щастя кожній родині. А державні атрибути нехай надалі вселяють в серце кожного українця гордість та спонукають на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

16:45 24.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь