A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Держпродспоживслужба попереджає

Повідомлення RASFF: виявлення хлорпірифосу в органічній зеленій каві (походження Гондурасу)Bacillus cereus в соусах з Нідерландів (виробник: Lekkerkerker food, Nethelands)

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів повідомляє, що через систему швидкого оповіщення для харчових продуктів та кормів (Rapid Alert System for Food and Feed – RASFF) надійшло повідомлення від 10 жовтня 2023 року № 2023.6874 стосовно виявлення хлорпірифосу в органічній зеленій каві (країна походження Гондурас), що експортувалась з Німеччини (відправник: Rehm & Benecke Coffee GmbH & Co., Hamburg) до України.

11:29:03 13.10.2023

Виявлено кадмій в авокадо

Білгород-Дністровське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує про отримання інформаційного повідомлення системи RASFF від 04 серпня 2023 року № 2023.4661-fup3 стосовно виявлення кадмію в авокадо з Перу (виробник: Agro San Jacinto S.A.C.), що експортувалось з Польщі (оптовик: RK-Impex.PL SP.ZOO, Przemysl) до України (отримувач: ТОВ «Вподобайка», площа Десятого Квітня 1, к. 52, м. Одеса, 65009).

16:55:04 10.08.2023

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Білгород-Дністровське управління Головного управління Держпродспоживслужби у Одеській області інформує,  стосовно виявлення  охратоксину А в меленій каві (виробник: Gruppo Gimoka srl, Trezzano S/N, Італія), що експортувалась з Австрії (оптовик: GUNZ Warenhandels GmbH, Mäder) до України (отримувач: ТОВ «ТД ГУРМАНДІЗ», вул. Костянтинівська 72, м. Київ, 04080 ).

11:16:35 27.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь