Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Мологівська сільська рада повторно оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади директора комунального підприємства  «Комфорт-Сервіс» Мологівської сільської ради»

Мологівська сільська рада повторно оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Комфорт-Сервіс» Мологівської сільської ради»

Мологівська сільська рада Білгород-Дністровського району Одеської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства  «Комфорт-Сервіс» Мологівської сільської ради.

09:10 16.11.2020

До уваги батьків дітей з інвалідністю!

До уваги батьків дітей з інвалідністю!

Управління соціального захисту населення Білгород – Дністровської районної державної адміністрації повідомляє, що відповідно до внесених змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 березня 2019 року № 309, починаючи з 2020 року діти з інвалідністю усіх нозологій, мають право на забезпечення реабілітаційними заходами у реабілітаційних установах, закладах охорони здоров’я, перелік яких затверджений Фондом соціального захисту інвалідів та розміщений на сайті Міністерства соціальної політики України.

10:13 05.11.2020

«Припиніть струшувати дитину»

«Припиніть струшувати дитину»

Під час карантинних обмежень зростає рівень стресу особливо серед батьків новонароджених дітей. Це підвищує ризик вчинення насильства над дітьми. Проведене опитування серед батьків показало, що 5% батьків струшують свою дитину з метою її заспокоєння і взагалі не мають інформації до шкідливих вплив таких дій. Таке явище як «Синдром струшеної дитини» є фізичним та психологічним насильством щодо неї та призводить до ушкодження мозку, а в деяких випадках-має летальні наслідки.

16:24 16.10.2020

Зустріч з представником центру зайнятості

Зустріч з представником центру зайнятості

З метою інформування клієнтів пробації про можливості та послуги державної служби зайнятості 17 вересня 2020 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Валентина Касаткіна-Бєлікчіпровела консультування підоблікових Білгород-Дністровського міськрайонного відділу пробації. 

12:11 21.09.2020

18 вересня  2020 року в зв’язку з проведенням планових робіт по обслуговуванню лінії електропередач,  на території села Випасне на протязі всього дня буде відключено світло

18 вересня 2020 року в зв’язку з проведенням планових робіт по обслуговуванню лінії електропередач, на території села Випасне на протязі всього дня буде відключено світло

18 вересня  2020 року в зв’язку з проведенням планових робіт по обслуговуванню лінії електропередач,  на території села Випасне на протязі всього дня буде відключено світло.

14:09 17.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь