A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Змагання з волейболу між селами громади

Змагання з волейболу між селами громади

До Дня захисника України в приміщенні Випасненської школи N1 були проведені змагання з волейболу між командами сіл Мологівської громади. В іграх взяли участь 5 команд: «Випасне-1», «Випасне -2», «Молога», «Розкішне», «Турлаки».

21:31 24.10.2018

Будівництво і експлуатація Дністровської Вітроелектростанції

Будівництво і експлуатація Дністровської Вітроелектростанції

В Білгород-Дністровському районі Одеської  області за межами населених пунктів с. Старокозаче, с. Козацьке (Старокозацька ОТГ), с. Молога (Мологівська ОТГ), с. Семенівка Семенівської сільськоїради та с. Удобне (Маяківська ОТГ) планується будівництво та подальша експлуатація Дністровської Вітроелектростанції загальною встановленою потужністю 150 МВт та внутрішніх ліній електропередачі в межах вітрополя ВЕС. Генерація електроенергії здійснюватиметься за рахунок місцевого відновлюваного джерела енергії-вітру, орієнтований термін експлуатації ВЕС-25 років. Вона займатиме загальну площу до 24,1 га. Річна потреба в воді до 108 м. куб. Власна річна потреба в електроенергії-до 8000 МВт*год. Щорічна генерація екологічно чистої електроенергії очікується приблизно 525 000 МВт*год. Висота башт-до 134 м, діаметри роторів ВЕУ-до 137 м.

23:43 07.09.2018

Урядова програма для оформлення дотації за утримання молодняку ВРХ

Урядова програма для оформлення дотації за утримання молодняку ВРХ

Одним із інструментів державної підтримки розвитку тваринництва є надання фізичним особам спеціальної бюджетної дотації за утримання молодняка ВРХ у розмірі до 2,5 тис. грн за вирощування телят до року.

21:34 06.09.2018

Максим Молодан - нова зірка українського боксу

Максим Молодан - нова зірка українського боксу

На  чемпіонаті світу з боксу серед молоді, який пройшов в м. Будапешт (Угорщина), Максим Молодан, спортсмен із с. Андріївки Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району, виборов бронзову нагороду у ваговій категорії до 69 кг та виконав норматив майстра спорту міжнародного класу. Тренер і наставник юного спортсмена - талановитий  андріївчанин Ігор Юрескул. Це далеко не перша перемога і спортивне досягнення Максима. Позаду довгий шлях тренувань. Бажаємо йому міцної волі, удачі і яскравих спортивних здобутків.

21:13 06.09.2018

Він боронив державний кордон України

Він боронив державний кордон України

КИСЛИЦЬКИЙ Олег Володимирович (30.03.1983 р.н.-06.08.2014 р.) Народився і виріс в селі Молога Одеської області, а загинув при обстрілі під час прориву з «довжанського котла» до головних сил ЗСУ. Його колона потрапила під обстріл артилерії терористичних угрупувань, протистояння з противником тривало 22 дні. Довгий час Олег КИСЛИЦЬКИЙ вважався зниклим безвісти. Лише в серпні 2015 року ексгумований пошуковцями місії «Чорний тюльпан». Експертиза ДНК підтвердила , що знайдене тіло належить саме Олегу. Похований молодий герой 21.10. 2015 р. В рідному селі , пам‘ять про нього бережуть учні і вчителі його рідної школи, колектив і вихованці дитячих садків, сім´я, пересічні односельці, ветеранська організація.

23:49 24.08.2018

Конкурс на заміщення вакантних посад

Конкурс на заміщення вакантних посад

В селі Випасне по вулиці Кишинівській N167 в приміщенні сільської ради розпочало свою роботу управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради, створене рішенням N 5/109-Vll від 13.04.2018 року. Саме цей новий заклад покликаний забезпечувати надання якісних освітніх послуг населенню, виконувати функції управління системою освіти в громаді. Очолює управління Сметаніна Н.Л. У вівторок, 21.08.2018 року, відбувся конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради:

19:55 22.08.2018

День рибалки в Мологівській громаді

День рибалки в Мологівській громаді

На березі Дністровського лиману  в с. Сухолужжя Мологівської сільської ради 9 липня 2018 року селяни та численні гості відсвяткували, вже давно ставший народним, День рибалки. Для сухолужжян рибалка - не лише хоббі, а й професійне свято, справжнє покликання від народження. Тому захід пройшов надзвичайно щиро, багатолюдно і весело. Розваги організовували директор БК с. Молога Т. Кобзар із художнім керівником Л. Павловським. Всіх вітали голова Мологівської сільської ради ОТГ О. Німачук та начальник управління освіти сільради Н. Сметаніна. Співали колективи «Вербиченька», «Троянда», О. Ємесіна, О. Кузьменко. Завітали на запрошення сам Нептун з Русалонькою. Погода в цей день видалася гарною, настрій відмінним, а юшка смачною.   

18:38 09.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь