A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Він боронив державний кордон України

Він боронив державний кордон України

КИСЛИЦЬКИЙ Олег Володимирович (30.03.1983 р.н.-06.08.2014 р.) Народився і виріс в селі Молога Одеської області, а загинув при обстрілі під час прориву з «довжанського котла» до головних сил ЗСУ. Його колона потрапила під обстріл артилерії терористичних угрупувань, протистояння з противником тривало 22 дні. Довгий час Олег КИСЛИЦЬКИЙ вважався зниклим безвісти. Лише в серпні 2015 року ексгумований пошуковцями місії «Чорний тюльпан». Експертиза ДНК підтвердила , що знайдене тіло належить саме Олегу. Похований молодий герой 21.10. 2015 р. В рідному селі , пам‘ять про нього бережуть учні і вчителі його рідної школи, колектив і вихованці дитячих садків, сім´я, пересічні односельці, ветеранська організація.

23:49 24.08.2018

Конкурс на заміщення вакантних посад

Конкурс на заміщення вакантних посад

В селі Випасне по вулиці Кишинівській N167 в приміщенні сільської ради розпочало свою роботу управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради, створене рішенням N 5/109-Vll від 13.04.2018 року. Саме цей новий заклад покликаний забезпечувати надання якісних освітніх послуг населенню, виконувати функції управління системою освіти в громаді. Очолює управління Сметаніна Н.Л. У вівторок, 21.08.2018 року, відбувся конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради:

19:55 22.08.2018

День рибалки в Мологівській громаді

День рибалки в Мологівській громаді

На березі Дністровського лиману  в с. Сухолужжя Мологівської сільської ради 9 липня 2018 року селяни та численні гості відсвяткували, вже давно ставший народним, День рибалки. Для сухолужжян рибалка - не лише хоббі, а й професійне свято, справжнє покликання від народження. Тому захід пройшов надзвичайно щиро, багатолюдно і весело. Розваги організовували директор БК с. Молога Т. Кобзар із художнім керівником Л. Павловським. Всіх вітали голова Мологівської сільської ради ОТГ О. Німачук та начальник управління освіти сільради Н. Сметаніна. Співали колективи «Вербиченька», «Троянда», О. Ємесіна, О. Кузьменко. Завітали на запрошення сам Нептун з Русалонькою. Погода в цей день видалася гарною, настрій відмінним, а юшка смачною.   

18:38 09.07.2018

Концерт до Дня Конституції України

Концерт до Дня Конституції України

27 червня 2018 року в Будинку культури с. Молога  Мологівської сільської ради був проведений святковий концерт, приурочений до 22 річниці прийняття Конституції України та до міжнародного Дня молоді. Це дебютний захід для організаторів на посадах директора Будинку культури - Тетяни Кобзар та художнього керівника - Леоніда Павловського.                                                                                                                    Програма концерту була різноплановою. Виступали співочі колективи  «Вербиченька», та «Троянда», с. Випасне, дитячий танцювальний колектив «Гармонія», с.Молога. Глядачів вразили своїм вокалом молоді виконавці: Олександр Медведенко, Віроніка Кощук, Олена Кузьменко та Надія Кислицька. Вечір продовжився частуванням гостей та артистів солодощами з прохолодними напоями, про які потурбувався голова сільради.  

17:45 28.06.2018

Привітання до Дня Конституції України

Привітання до Дня Конституції України

Шановні жителі сіл Мологівської сільської ради!                                                                       Від імені голови громади Олега Німачука, виконавчого комітету та депутатського корпусу сільради, поздоровляємо Вас  з 22  річницею прийняття Конституції України! Міцного здоров`я, творчого натхнення, добробуту і затишку в Ваших родинах! Нехай найголовніше право людини-право на життя, буде завжди реалізоване  з правами на достойну охорону здоров`я, якісну освіту та гарантовану безпеку для нас з Вами.

15:03 28.06.2018

Ремонт доріг в селі Сухолужжя

Ремонт доріг в селі Сухолужжя

В форматі громадської ініціативи та дольового співфінансування з сільського бюджету  було виділено 50 тис. грн., на які був проведений ямковий ремонт дорожнього покриття від зупинки «Місток» до кінцевої «Набережна» по маршруту руху сухолужського автобуса. Ремонт охопив вулиці Кутузова, Набережна, Суворова, Пісчана. Основними організаторами та безпосередніми виконавцями ремонтних робіт стали депутати Мологівської сільської ради Наталя Буханенко та Леонід Софроні, сім´я Фісенків та Герасименків з с. Сухолужжя. До такої кропіткої роботи долучилися також багато селян, допомагаючи власною працею, продуктами харчування, організацією замовлення та доставки будівельних матеріалів, води,  додатково вкладаючись власним коштом. Серед них: М. Гетманченко, С. Хмельовський, О. Михайліченко та багато ін.  

22:13 24.06.2018

Привітання з днем медичного працівника

Привітання з днем медичного працівника

ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ! У цей день хочеться подякувати за віддану працю: і лікарям, і медсестрам амбулаторії, і медсестрам з ФАПів, фельдшерам і персоналу, які забезпечують виїзд швидкої для хворих наших сіл і не тільки, забезпечують роботу всього медичного закладу, фахівців в білих халатах, які трудяться на території сіл Мологівської громади, і тих, які надають медичну  підтримку на теренах району і області. Бажаємо Вам удачі і впевненості, міцного здоров`я і благополуччя.  З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА! З повагою, Олег Німачук, виконавчий комітет та депутатський корпус Мологівської сільсьої ради.

12:24 17.06.2018

День захисту дітей в Мологівській громаді

День захисту дітей в Мологівській громаді

В Мологівській громаді до Міжнародного Дня захисту дітей пройшло свято «Веселкова планета» на території Випаснянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Саме сюди, на стадіон, зїхалися всі школи громади: Випаснянська ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Випаснянська ЗОШ І-ІІ ст. (Турлаки), Молозька ЗОШ І-ІІІ ст., Андріївська ЗОШ І-ІІІ ст., Бикізький НВК та Розкішнянська ЗОШ І-ІІ ст. Голова громади Німачук Олег Степанович привітав усіх діток та дорослих зі святом, разом із школярами відпустив в небо різнокольорові повітряні кульки, як символ надії та щастя. Танцювальний колектив  "Смайл" подарували присутнім чудовий виступ, а тренери веселкових команд підняли всім настрій запальним флешмобом. Учні разом з тренерами, одягненими в сім кольорів веселки, розважалися  на свої станціях  і в кінці свята поласували морозивом.  

11:50 17.06.2018

Мологівська ОТГ внесена до перспективного плану  формування громад Одеської області

Мологівська ОТГ внесена до перспективного плану формування громад Одеської області

 16 травня 2018 року Кабінет Міністрів України вніс Мологівську ОТГ до перспективного плану формування громад Одеської області. Це підстава для переходу на прямі міжбюджетні відносини з державним бюджетом. ВПЕРЕД, ПРАЦЮЄМО ДАЛІ.  

17:00 16.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь