A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Білгород-Дністровська філія Одеського обласного центру зайнятості

Вдале працевлаштування після професійного навчання

У зв’язку з постійними змінами на ринку праці, економічною ситуацією, послуга професійне навчання за сприяння державної служби зайнятості, які ніколи, стає пріоритетною та актуальною для наших клієнтів.

15:49:17 13.07.2023

Стаття «Інформаційний семінар для ВПО»

Інформаційний семінар для внутрішньо переміщених осіб Допомога у вирішенні питань щодо надання допомоги внутрішньо переміщеним особам, особливо їх працевлаштування один із пріоритетних напрямків служби зайнятості. Адже, людина, яка була змушена переїхати через події в Україні опиняється безпорадною, тому що не живе в своїй домівці, не ходить на улюблену роботу, а у деяких і взагалі немає жодного документу. Все доводиться починати спочатку. 27.06.2023 року начальником відділу кар’єрного консультування Білгород- Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості Анастасією Земляною-Украінчук було проведено профінформаційний семінар для ВПО із залученням представників Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб та представників Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області. Анастасія Земляна-Украінчук запропонувала ряд сервісів та послуг, спрямованих на сприяння у працевлаштуванні переселенців. Наголосила про підбір роботи, профорієнтаційні послуги, отримання ваучера на навчання, про основні програми та послуги служби зайнятості для ВПО. Представник Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб Анна Гложик висвітлила питання щодо нелегальної зайнятості та ризиків трудової міграції. Адже у такий час велика кількість людей потрапляє у так звані «пастки міграції». Начальник відділу обслуговування громадян Ірина Музиченко ознайомила присутніх з основними послугами Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області для ВПО. Проінформувала стосовно електронних сервісів. Безробітні та шукачі роботи з різних громад Білгород-Дністровського району отримали актуальну інформацію щодо послуг, які надають різні організації, а також мали змогу отримати індивідуальні відповіді на питання, які їх цікавили.

16:36:56 29.06.2023

Патронат – як один із видів зайнятості

Стикаючись з реаліями сьогодення, люди все частіше залишаються без роботи, намагаючись знайти різні варіанти офіційного заробітку. Для того, щоб допомогти безробітним у працевлаштуванні Білгород-Дністровською філією Одеського обласного центру зайнятості сумісно з партнерами - Білгород-Дністровським міським центром соціальних служб було проведено семінар на тему: « Патронат – як один із видів зайнятості». Патронат над дитиною - це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин, а патронатний вихователь/вихователька – це особа, яка пройшла спеціальний курс підготовки й за участю членів сім’ї, надає послуги догляду, виховання та реабілітації дитини за місцем свого фактичного проживання. Під час заходу обговорили сутність та зміст патронату над дитиною, процедуру подання документів як кандидата у патронаті вихователі, умови оплати роботи патронатного вихователя. Додатково присутніх ознайомлено з основними засадами створення та функціонування прийомної сім’ї, їх обов’язками та правами, а також надано вичерпну інформацію щодо розміру державної матеріальної підтримки таких сімей. Фахівець Білгород-Дністровської філії Оксана Долготер надала інформацію щодо офіційних сайтів для активного пошуку роботи та можливостей служби зайнятості, які допоможуть бути конкурентоспроможними фахівцями на ринку праці. Якщо ви маєте бажання дати дітям любов та сімейний затишок, а ще забезпечити власну зайнятість – «патронатний вихователь» саме для Вас.

17:03:35 29.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь