A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Оголошення

До уваги одеситів та мешканців Одеської області!

"Звертаємо вашу увагу на те, що, згідно рекомендацій Міністерства освіти і науки України, з метою убезпечення життя і здоров'я всіх учасників освітнього процесу, як превентивний захід перед річницею початку війни росії проти України, Департаментом освіти і науки Одеської ОВА, з 22 до 24 лютого 2023 року, в закладах освіти області всіх типів і форм власності, рекомендовано освітній процес здійснювати з використанням технологій дистанційного навчання" - повідомляє директор Департаменту освіти і науки ОВА Олександр Лончак.

10:30:31 22.02.2023

ГВАРДІЯ НАСТУПУ

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом. Гарантуємо бойові зіткнення на передовій. Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем!

09:40:05 16.02.2023

Інформація щодо отримання фінансової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН.

Самостійна реєстрація для отримання фінансової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН. Всесвітня продовольча програма ООН (ВПП) планує надати фінансову допомогу окремим групам людей у Білгород-Дністровському районі Одеської області.

10:45:26 15.02.2023

Агенція регіонального розвитку Одеської області

Агенція регіонального розвитку Одеської області створена в листопаді 2020 року на виконання Закону України «Про засади державної регіональної політики» та Типового положення про агенцію регіонального розвитку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2016 року No 258.

15:13:35 13.02.2023

ОГОЛОШЕННЯ

        В провадженні Одеського окружного адміністративного суду перебуває справа 420/15620/22 за позовом керівника Білгород-Дністровської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області до Виконавчого комітету Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області про визнання протиправним та нечинним рішення та відкрити провадження по справі.

08:27:27 20.12.2022

Увага! Віключення електроенергії.

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Мологівська сільська територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:

20:32:06 14.12.2022

Новини для ВПО в застосунку ДІЯ

📲 Нові автоматичні послуги для вимушених переселенців у Дії. Змінити місце проживання ВПО та скасувати статус тепер можна онлайн

16:48:49 13.12.2022

Увага! Відключення електроенергії

 З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Мологівська сільська територіальна громада.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:

16:37:55 13.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь