A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Оголошення

Гаряча лінія з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей

В Україні за телефонним номером 1547 цілодобово та безкоштовно діє Гаряча лінія з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей

16:07:53 20.12.2021

7 ГРУДНЯ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ СКАСОВУЄТЬСЯ ЧЕРВОНИЙ РІВЕНЬ ЕПІДЕМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ

З 00 год. 00 хв. 7 грудня на території Одеської області скасовується червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 6 грудня.

14:05:26 07.12.2021

Електронний кабінет особи з інвалідністю

Електронний кабінет особи з інвалідністю   Електронний кабінет особи з інвалідністю  розроблено на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 321 «Про затвердження Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, переліків таких засобів» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 р. № 362) та постанови Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2011 р. № 121 «Про затвердження Положення про централізований банк даних з проблем інвалідності» (зі змінами). Електронний кабінет особи з інвалідністю забезпечує зручний оперативний спосіб подачі пакету документів для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (далі - ТЗР) онлайн.

12:53:50 10.11.2021

Про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «Генеральний план села Сухолужжя Білгород-Дністровського району Одеської області».

У відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженому Постановою Кабінету міністрів України від 25.05.2011 № 555, Мологівська сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «Генеральний план села Сухолужжя Білгород-Дністровського району Одеської області».

16:37:23 10.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь